Undervisning i Daggruppen

På denne side kan du læse om undervisningen i Daggruppen. Den kombinerer det spændende og sjove med det fagligt udviklende.

I Daggruppen varetages undervisningen af lærere fra Københavns Kommunes Ungdomsskole i samarbejde med Daggruppens behandlere.

Daggruppen tilbyder undervisning i dansk og matematik, og der er mulighed for at afslutte folkeskolens 9. og 10. klasses prøve i begge fag.

Undervisningen tilrettelægges efter individuelle elevplaner, der tager hensyn til hver enkelt ungs faglige udgangspunkt, tidligere erfaringer med at deltage i skoleundervisning samt motivation, mål og ønsker.

I kortere perioder er det muligt, at få en lærer for sig selv og få intensiv undervisning ligesom behandlerne også støtter op om undervisningen af den enkelte ung.

Vi bruger tid på at bearbejde tidligere skoleerfaringer og gøre undervisning til noget positivt.

Det er et væsentligt mål, at alle i Daggruppen tilknyttes uddannelse eller beskæftigelse efter deres tid i U‑turn. Vores undersøgelser viser nemlig, at det er en vigtig støtte, når rusmiddelbehandlingens resultater skal fastholdes. Undervisningen i Daggruppen er en betydningsfuld del af arbejdet med dette mål.

Kontakt

Daggruppen

Hvis du vil høre mere om Daggruppen, er du velkommen til at ringe til os på telefon eller komme forbi U-turns rådgivning.