Om Daggruppen

Hvis alkohol, hash eller andre rusmidler fylder for meget i din hverdag, og du gerne vil i gang med skole, så er Daggruppen i U-turn en god mulighed. Det eneste krav er, at du er under 18 år og bor i Københavns Kommune.

I Daggruppen får du samtaler og undervisning, og du bliver en del af andre aktiviteter som træning og ture ud af huset. Dagen starter kl. 9.15 med morgenmad og slutter kl. 14.30. Du får også frokost i U-turn. 

Når du starter i Daggruppen, bliver du tilknyttet en fast behandler, som du har individuelle samtaler med, og som også kommer til at samarbejde med din sagsbehandler, dine forældre og andre i dit netværk.

Samtale

Samtaler er en fast del af Daggruppens program, både gruppesamtaler og individuelle samtaler. Gruppesamtalerne handler både om generelle samfundsrelevante emner, og emner der tager udgangspunkt i dine og de andre unges egne erfaringer.

I de individuelle samtaler er det dig, der er i fokus, og vi taler blandt andet om udfordringer, drømme og håb.

Aktiviteter og træning

Når du er del af Daggruppen, er der mulighed for træning i fitnesscenter. Vi tager også ud af huset hver uge til andre aktiviteter. Det kan både være til forskellig sport eller til andre relevante steder i og uden for byen.

Skole

Lærere fra København Kommunes Ungdomsskole underviser dig i dansk og matematik, og du har mulighed for at afslutte folkeskolens 9. og 10. klasses prøve i begge fag.

Hvis du starter i Daggruppen, skal du indskrives med navn og adresse. Desuden skal dine forældre og din sagsbehandler godkende, at du starter.