Grupper

  • ""
Ønsker du at gøre noget ved dit forbrug af hash, stoffer eller alkohol? Og er du mellem 18 og 25 år, så kan en gruppe være noget for dig.

I U-turn er der to grupper for unge: KvitGruppen er et intensivt, otte ugers, anonymt forløb, og Aftengruppen er et længerevarende forløb, hvor du også kan have individuelle samtaler ved siden af.

Aftengruppen

I Aftengruppen kan du dele erfaringer om rusmidler og i fællesskab med andre blive klogere på, hvordan du kan gribe din situation an.

Vi taler om rusmidler, men også om andre ting, som er vigtige for dig som venskaber og familie, ensomhed og kedsomhed, selvværd og angst, glæder og sorger og alt muligt andet.

Vi lægger stor vægt på, at grupperne er et trygt og hyggeligt sted, hvor man kan være nysgerrig på sig selv og andre.

Aftengruppen mødes hver torsdag kl. 17.00 til 20.00. Gruppen starter hver gang med aftensmad, og du kan være i gruppen i fire måneder.

Når du går i Aftengruppen tilbydes du også individuelle samtaler efter behov som et supplement til dit gruppeforløb. Du kan også være med i U-turns sportstilbud ved siden af gruppen.

KvitGruppen

Gruppen er et anonymt tilbud for dig, der er klar til at prøve et stop for hash, stoffer eller alkohol, men mangler det sidste skub og nogle andre at gøre det sammen med.

Styrken ved en gruppe er den inspiration og motivation, man får fra fællesskabet, når man deler erfaringer omkring vanskelige og positive oplevelser i forbindelse med stoppet.

I gruppen arbejder vi blandt andet med redskaber til at håndtere de svære følelser, der kan dukke op i forbindelse med et stop. Hver gang bruger vi lidt af tiden på kropslige metoder som åndedrætsøvelser, meditation eller yoga.

Kvit-gruppen mødes hver mandag kl. 16.00 til 19.00, og undervejs spiser vi et let måltid mad. Der starter en ny gruppe ca. hver anden måned.

 

Ring til U‑turns rådgivning på 82 56 23 00 i åbningstiden og tal med en rådgiver, hvis du er interesseret i en af vores grupper.