Daggruppen

Daggruppen er et gratis tilbud for dig, der er under 18 og har et forbrug af hash eller andre stoffer, som du gerne vil gøre noget ved.

Hvis alkohol, hash eller andre stoffer fylder for meget i din hverdag, og du gerne vil i gang med skole, så er Daggruppen i U-turn en god mulighed. Det eneste krav er, at du er under 18 år og bor i Københavns Kommune.

I daggruppen får du undervisning og samtaler, og du kan blive del af andre aktiviteter som træning. Dagen starter kl. 9 med morgenmad og slutter kl. 15. Du får også frokost i U-turn. Når du starter i daggruppen får du tilknyttet en fast kontaktperson, som du har individuelle samtaler med.

Skole

To lærere fra København Kommunes Ungdomsskole underviser i dansk, matematik og engelsk, og du har mulighed for at afslutte 9. klasses afgangsprøve i alle tre fag. Læs mere her.

Samtale

Samtaler er en fast del af Daggruppens program, både gruppesamtaler og individuelle samtaler med en behandler. Gruppesamtalerne handler både om generelle samfundsrelevante emner, og emner der tager udgangspunkt i egne erfaringer. I de individuelle samtaler er det dig, der er i fokus, og vi taler om udfordringer, drømme og håb.

Aktiviteter og Fitness

Når du er del af Daggruppen, så er der mulighed for at træne flere gange om ugen. Vi tager også ud af huset cirka hver anden uge.

Hvis du starter i daggruppen, skal du indskrives med navn og adresse. Desuden skal dine forældre og din sagsbehandler godkende, at du starter.